ЛЕТОПИС 2021/2022.


Time.is

Време у Београду:

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


I награда/млађи/државно/програмирањe/микробит/


ШКОЛЕ ЗА 21. ВЕК

Пројекат: "Здрава храна – побољшање навика у исхрани" Финале државног 

 Финале државног 

Финале државног 
 

Fizi Bizi Fest


Мени

Аваломагија


Ваннаставне активности

Администрација


Ученички парламент

Чине га по два ученика седмог и осмог разреда. Састаје се сваког месеца, по потреби и више. Чланови парламента дају предлоге Наставничком већу, Школском одбору, Педагошком колегијуму и школским Тимовима о свим битним питањима у школи. Чланови парламента окупљају се у просторији намењеној ђачким активностима. Ученички парламент оформио педагог школе Ивана Аврамовић 2009-те године.

Семинари и обуке које су вршене:


За школске активности , ученички парламент и вршњачку медијацију. 2011/2012год.

Два викенда координатори, наставници и ученици партнерских школа присуствовали су семинарима: „Ђачки парламент“ и „ Медијација“.

Учествовање у разним радионицама у пројекту ,,Ђачки кутак“ пет партнерских школа ( Филип Филиповић, Карађорђе, Васа Чарапић, Бранислав Нушић, Змај Јова Јовановић) и заједно смо израдили часопис. Спровођење разних активности на превенцији насиља у школама и презентовање у општини  Вождовац.

Анкетно испитивање ученика 6, 7 и 8 разреда о електронском насиљу.

Учешће у раду школског разгласа и давање предлога.
Школске активности и ученички парламент.

среда, 30. јануар 2013, 18:ооh
Ученички парламент је успешно организовао први пут ове године акцију „Отварамо кутију са ученичким питањима и одговарамо“. Овим активностима увели смо демократски моменат ,,Толерантности у школи“.
Подстакли смо нашом активношћу ученике и оснажили их да самостално изразе мишљење питајући све што их занима. Цедуље са питањима су убацивали у ,,Кутије за ученичка питања“ које се налазе у холу школе А и Б зграде. Кутију отварамо периодично и одговарамо на питања ученика, нека су анонимног типа а нека отвореног.
Сви ученици који су учествовали у овој акцији су уживали у својим новим улогама.
У прилогу само део фотографија.

 

11. међународни фестивал "Креативна чаролија"