Упис првака

Упис првака 2024/2025.

Инстаграм

                                                                 

ПројекатЛЕТОПИС 2022/2023.


ПлатформаМоја школа


ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


Датум и време

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Belgrade
182320
Tue, November 7
06:23am 09:56 16:19pm

Временска прогноза


Мени

Администрација


Школски дечји клуб

ШКОЛСКИ ДЕЧИЈИ КЛУБ ,,Шкољкица,
је оформљен 2014.-те године иницијативом ученице Анђеле Димитријевић и добровољним пристанком осталих ученика из њеног окружења. Идеју су подржали директор школе, педагог, учитељи, родитељи и остали запослени.
     У школском клубу постоје разнолике дечије активности у које су уткана дечија стваралаштва кроз научно учење и игру. Оваквим начином учења, рада и стварања деца оплемењују себе и школску средину као и породичну климу. Циљ овог дечијег кутка је да омогући позитивну атмосферу у школи и оснази свако дете. Пружање подршке кроз добру социјализацију развија осећај емпатије, ствара услове за оптималан раст и развој сваког детета.
     Поред тога што се дружимо ми стварамо дечије филмове, рециклирамо разне материјале, имамо заједничке излете као и учешће на разним фестивалима. Највећа и најзначајнија наша награда је међународног карактера - 2015. године, где смо поред диплома добили велику могућност да заједно стварамо и размењујемо искуства са другом децом.
      Неке од наших радова и дружења можете видети у сликама. Такође на сајту школе је и наш дечији филм: ,,Све дечије стазе воде од игре до слободе"
. Ментор: Ивана Аврамовић , педагог школе.
 
ГАЛЕРИЈА