ЛЕТОПИС 2021/2022.


Time.is

Време у Београду:

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


I награда/млађи/државно/програмирањe/микробит/


ШКОЛЕ ЗА 21. ВЕК

Пројекат: "Здрава храна – побољшање навика у исхрани" Финале државног 

 Финале државног 

Финале државног 
 

Fizi Bizi Fest


Мени

Аваломагија


Ваннаставне активности

Администрација


Школски дечји клуб

ШКОЛСКИ ДЕЧИЈИ КЛУБ ,,Шкољкица,
је оформљен 2014.-те године иницијативом ученице Анђеле Димитријевић и добровољним пристанком осталих ученика из њеног окружења. Идеју су подржали директор школе, педагог, учитељи, родитељи и остали запослени.
     У школском клубу постоје разнолике дечије активности у које су уткана дечија стваралаштва кроз научно учење и игру. Оваквим начином учења, рада и стварања деца оплемењују себе и школску средину као и породичну климу. Циљ овог дечијег кутка је да омогући позитивну атмосферу у школи и оснази свако дете. Пружање подршке кроз добру социјализацију развија осећај емпатије, ствара услове за оптималан раст и развој сваког детета.
     Поред тога што се дружимо ми стварамо дечије филмове, рециклирамо разне материјале, имамо заједничке излете као и учешће на разним фестивалима. Највећа и најзначајнија наша награда је међународног карактера - 2015. године, где смо поред диплома добили велику могућност да заједно стварамо и размењујемо искуства са другом децом.
      Неке од наших радова и дружења можете видети у сликама. Такође на сајту школе је и наш дечији филм: ,,Све дечије стазе воде од игре до слободе"
. Ментор: Ивана Аврамовић , педагог школе.
 
ГАЛЕРИЈА