ЛЕТОПИС 2021/2022.


Time.is

Време у Београду:

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


I награда/млађи/државно/програмирањe/микробит/


ШКОЛЕ ЗА 21. ВЕК

Пројекат: "Здрава храна – побољшање навика у исхрани" Финале државног 

 Финале државног 

Финале државног 
 

Fizi Bizi Fest


Мени

Аваломагија


Ваннаставне активности

Администрација


Фото галерија

Приредба св.Сава 2020.

Васкршњи вашар

Добро нам дошли прваци!

Једна од активности наше школе у току марта месеца је рад на међусобној сарадњи ПУ,,Невен" предшколске групе деце са школском групом четвртака. Кроз један школски час деца су се упознала са школским радним навикама: учења кроз игру, писања,читања и креативног стварања. Посетили су школске учионице, кабинете и фискултурну салу. У току активности учитељи су размењивали искуства са васпитачима у присуству школског педагога и директора школе Небојше Животића. Посета је завршена са позитивним утисцима у новој школи а дечији радови су издвојени за родитеље будућих првака. Добро нам дошли прваци!
Ликовно

Школски дечји клуб

"Шкољкица"
Сат за нашу планету 2016.

У прилогу су фотографије ученика, активиста у кампањи. Презентације, предавања, изложбе, квизови, "човече не љути се"- екопаметница, .... су били саставни део наше едукације, буђења свести ученика и одраслих и мотивација људи око нас зарад добробити наше планете.Циљ кампање јесте снажна порука да ипак можемо нешто предузети како бисмо ублажили последице климатских промена, али и како бисмо скренули пажњу на последице прекомерне потрошње ограничених природних ресурса. У кампањи су учествовали ученици шестих, седмих и осмих разреда, а нашим активностима се придружила и колегиница Славица Раденковић са својим ученицима ( II/1). Наставници: биологије Биљани Лисковић, наставница ликовне културе Љепа Кнежевић, наставнице техничког и информатичког образовања Оливера Матић и Јелена Арсеновић и Виолета Апостоловски Дупор.
3. САЈАМ НАУКЕ

III ШКОЛСКИ САЈАМ НАУКЕ је одржан 7. децембра 2015. године са почетком у 18 часова. На овогодишњем Сајму учешћесу узели ученици од 1 - 8. разреда са својим менторима, наставницима наше школе. И ове године смо имали сјајне госте.
Кроз свет инсеката Србије

Посета музеју
Традиционална акција поводом светског Дана породице са децом из Прихватилишта

“Моза(и)к у нашим главама”