Упис првака

Упис првака 2024/2025.

Инстаграм

                                                                 

Пројекат



ЛЕТОПИС 2022/2023.


Моја школа


ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


Датум и време

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Belgrade
182320
Tue, November 7
06:23am 09:56 16:19pm

Временска прогноза


Мени

Администрација






Нове учионице

Датум: 25. April 2014 10:29 Категорија: Новости

16.04.2014 14:39
Основна школа у Кумодражу добија 13 нових учионица

БЕОГРАД - Основна школа "Војвода Степа" у Кумодражу до краја године требало би да добије ново крило са 13 учионица и фискултурну салу, а што је омогућено данашњим потписивањем протокола о сарадњи између Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Града Београда.Извор...

16.04.2014 14:39
Основна школа у Кумодражу добија 13 нових учионица
БЕОГРАД - Основна школа "Војвода Степа" у Кумодражу до краја године требало би да добије ново крило са 13 учионица и фискултурну салу, а што је омогућено данашњим потписивањем протокола о сарадњи између Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Града Београда.

Председник Привременог органа града Београда Синиша Мали на конференцији за новинаре рекао је да та школа има 17 учионица, а да ће након завршетка радова око 860 ђака који похађају ту школу имати све неопходне услове за одржавање наставе и спортских активности.

"Ово је још један од начина на који Београд и Република Србија могу лепо да сарађују. Град Београд ће са своје стране обезбедити дозволе, сву потребну документацију, технички пријем и све остало што је неопходно да се овај пројекат спроведе, док ће само финансирање пројекта радити Министарство просвете", рекао је Мали.

Подсетио је и да Град Београд финансира изградњу основне школе и вртића у насељу Степа Степановић, као и да очекује да ти радови буду завршени до августа ове године.

Помоћник министра просвете Љубиша Антонијевић задовољан је што се, како каже, проблем школе у Кмодражу, који постоји од 2009. године, коначно решава.
"Бирократија, немоћ и неспособност пре свега оних који су раније о томе одлучивали довели су нас у ситуацију да угрозимо безбедност ученика и запослених у Кумодражу у тој школи", рекао је Антонијевић и додао да је пуно времена прошло од потписивања уговора са Европском инвестиционом банком којим су обезбеђена средства за изградњу школе, па до данашњег потписивања протокола о сарадњи.