Упис првака

Упис првака 2024/2025.

Инстаграм

                                                                 

Пројекат



ЛЕТОПИС 2022/2023.


Моја школа


ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


Датум и време

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Belgrade
182320
Tue, November 7
06:23am 09:56 16:19pm

Временска прогноза


Мени

Администрација






АПЕЛ

Датум: 01. Jun 2020 09:27 Категорија: Обавештења

 

Poštovani prijatelji,
Prosleđivanjem mejla  01.06.2020.  na adresu: predstavkegradjana@predsednik.rs (u naslovu mejla – Predstavka za Anđelu Dimitrijević) pomoći ćete dvanaestogodišnjoj odličnoj učenici, talentovanoj pesnikinji, kojoj su već objavljene dve zbirke pesama – jedna u prevodu na nemački jezik; darovitoj ilustratorki  Anđeli Dimitrijević, učenici šestog razreda OŠ“Vojvoda Stepa“, oboleloj od spinalne mišićne atrofije – SMA.
Za decu koja su obolela od spinalne mišićne atrofije - Spinraza je lek koji zaustavlja progresiju bolesti i koji oboleli od ove bolesti u Srbiji dobijaju o trošku RFZO.
Naš mejl povećava mogućnost da Anđela uđe u uži izbor i dobije besplatnu terapiju. Hvala.
 
Poštovani,
Obraćamo Vam se sa molbom da učinite sve što je u Vašoj moćida naša drugarica Anđela Dimitrijević dobije lek Spinrazu. Anđela boluje od spinalne mišićne atrofije tip II. Ima 12 godina i to je jedina prepreka da dobije lek koji je i zvanično došao na tržište Republike Srbije.
 Molimo Vas, da pronađete način da pomognete Anđeli i učinite ono što niko od nas nije uspeo. Tokom ove situacije sa epidemijom u našoj zemlji, videli smo koliko možete i umete da zaštitite narod Srbije. U ime svih Anđelinih prijatelja, molimo Vas da i nju zaštitite sada. Hvala.                              
  Srdačan pozdrav
 Anđelini prijatelji