НАСТАВА НА ДАЉИНУ: ОСМИ РАЗРЕД

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


СЕДМИ РАЗРЕД

ШЕСТИ РАЗРЕД

ПЕТИ РАЗРЕД

Мени

Ваннаставне активности

Аваломагија


Администрација


Фото галерија

Приредба св.Сава 2020.

Васкршњи вашар

Добро нам дошли прваци!

Једна од активности наше школе у току марта месеца је рад на међусобној сарадњи ПУ,,Невен" предшколске групе деце са школском групом четвртака. Кроз један школски час деца су се упознала са школским радним навикама: учења кроз игру, писања,читања и креативног стварања. Посетили су школске учионице, кабинете и фискултурну салу. У току активности учитељи су размењивали искуства са васпитачима у присуству школског педагога и директора школе Небојше Животића. Посета је завршена са позитивним утисцима у новој школи а дечији радови су издвојени за родитеље будућих првака. Добро нам дошли прваци!
Ликовно

Школски дечји клуб

"Шкољкица"
Сат за нашу планету 2016.

У прилогу су фотографије ученика, активиста у кампањи. Презентације, предавања, изложбе, квизови, "човече не љути се"- екопаметница, .... су били саставни део наше едукације, буђења свести ученика и одраслих и мотивација људи око нас зарад добробити наше планете.Циљ кампање јесте снажна порука да ипак можемо нешто предузети како бисмо ублажили последице климатских промена, али и како бисмо скренули пажњу на последице прекомерне потрошње ограничених природних ресурса. У кампањи су учествовали ученици шестих, седмих и осмих разреда, а нашим активностима се придружила и колегиница Славица Раденковић са својим ученицима ( II/1). Наставници: биологије Биљани Лисковић, наставница ликовне културе Љепа Кнежевић, наставнице техничког и информатичког образовања Оливера Матић и Јелена Арсеновић и Виолета Апостоловски Дупор.
3. САЈАМ НАУКЕ

III ШКОЛСКИ САЈАМ НАУКЕ је одржан 7. децембра 2015. године са почетком у 18 часова. На овогодишњем Сајму учешћесу узели ученици од 1 - 8. разреда са својим менторима, наставницима наше школе. И ове године смо имали сјајне госте.
Кроз свет инсеката Србије

Посета музеју
Традиционална акција поводом светског Дана породице са децом из Прихватилишта

“Моза(и)к у нашим главама”