Упис првака

Упис првака 2024/2025.

Инстаграм

                                                                 

Пројекат



ЛЕТОПИС 2022/2023.


Моја школа


ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


Датум и време

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Belgrade
182320
Tue, November 7
06:23am 09:56 16:19pm

Временска прогноза


Мени

Администрација






ААктивност: Join the great #OrigamiMigration

Датум: 02. Novembar 2016 21:54 Категорија: Новости


ИЗВЕШТАЈ О ДОЊАНИ

П
РЕЗЕНТАЦИЈА

Ученици петог и шестог разреда у сарадњи са родитељима, наставником ликовне културе Љепом Кнежевић  и наставником биологије Виолетом А. Дупор  су се прикључили великом #OrigamiMigration - активности  инициране од стране WWF UK, WWF Spain, a подржане и од стране WWF Srbije у  спашавању и заштити  Доњане, једног од најстаријих националних паркова у Европи (у Шпанији) и највећем европском станишту миграторних врста птица и то дајући свој глас, правећи оригами птице, правећи фотографије које смо поделили на друштвене мреже користећи #OrigamiMigration ( на сајту: Наставници биологије, на Фејсбуку, као и Инстаграму).
На часу биологије ученици су се путем презентације информисали о  националном парку  Доњана, његовом разноликошћу и биодиверзитет.у Упознали су се са његовим значајем за птице селице које у току летњег периода бораве и код нас.
 Тренутно птице из целе Европе лете ка Доњани. Шест милиона птица посети Доњану сваке године. Оне се ослањају на влажно станиште Доњане како би преживеле епско путовање широм Европе. Ова драгоцена светска баштина је у опасности. Ми смо доказали колико нам је стало!
Активност: Join the great #OrigamiMigration