НАСТАВА НА ДАЉИНУ: ОСМИ РАЗРЕД

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


СЕДМИ РАЗРЕД

ШЕСТИ РАЗРЕД

ПЕТИ РАЗРЕД

Мени

Ваннаставне активности

Аваломагија


Администрација


Сат за нашу планету 2015

Датум: 26. Mart 2015 12:02 Категорија: Новости

 

АКЦИЈА!


Почело одбројавање до Сата за нашу планету 2015!
Сат за нашу планету 2015.

ће се обележити 28. марта од 20.30 до 21.30 по локалном времену.
 

ХВАЛА ШТО СТЕ УЧЕСТВОВАЛИ!


Заједно са појединцима, институцијама и државама широм света, WWФ-Светски фонд за природу је започео одбројавање до Сата за нашу планету 2015. Сви они позвали су појединце и институције да што пре предузму нешто по питању ублажавања климатских промена. „Ово је девети пут да ће се Сат за нашу планету обележити широм Земље. Милиони људи ће се удружити како би показали да се може утицати на климатске промене, а ми желимо да радимо с њима како би достигли стварна и одржива решења за нашу планету“. изјавио је извршни директор за маркетинг и комуникације у WWФ-у.

У протеклих осам година, Сат за нашу планету је из симболичног гашења светала у Сиднеју прерастао у највећу светску иницијативу која укључује стотине милиона људи у више од 7.000 градова из 163 земље. У Србији је прошле године акција организована шести пут и у њој је учествовао рекордан број учесника са укупно 87 градова и општина, 126 школа, бројних компанија, медија, организација цивилног друшва и појединаца.  
Сат за нашу планету 2015. ће се обележити 28. марта од 20.30 до 21.30 по локалном времену.Све активности у Србији ће ускоро бити објављене на сајту ww
f.pandarg/serbia. 


ИЗЛОЖБЕНИ РАДОВИ ПОВОДОМ АКЦИЈЕ
Координатор, Ивана Аврамовић
Наст. ликовне културе: Љепа Кнежевић
Учитељице: Славица Раденковић И Драгана Илић.