НАСТАВА НА ДАЉИНУ: ОСМИ РАЗРЕД

ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


СЕДМИ РАЗРЕД

ШЕСТИ РАЗРЕД

ПЕТИ РАЗРЕД

Мени

Ваннаставне активности

Аваломагија


Администрација


УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

Датум: 02. April 2013 10:33 Категорија: Обавештења

УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД


ОШ ,,Војвода Степа"
Београд - Кумодраж

 

 

 

Обавештење о упису деце у први разред за школску 2013/2014.годину

 

 

Обавештавамо родитеље и старатеље да ће ОШ "Војвода Степа", вршити евиденцију и тестирање деце за упис у први разред од 1. априла до 31. маја 2013. године.

 

Упис у први разред основне школе школске 2013/2014.године обавезан је за децу која до 01.септембра календарске године имају најмање 6 година и 6 месеци, а највише 7 година и 6 месеци  (деца рођена 2006.године - до краја 28.фебруара 2007.године) уз доказ (потврду) о здравственом прегледу. Проверу спремности детета за полазак у школу вршиће педагог и психолог школе.

 

Евиденција и провера спремности деце и будућих ученика ће се вршити у преподневној и послеподневној смени. Заказивање термина код секретара школе (од 8,оо-15,оо часова).

 

Деца која до 01. септембра 2013. године имају од 6 година до 6 година и 6 месеци, а чији родитељи желе да она раније пођу у школу, могу да се пријаве за превремени полазак у школу. Евиденција и провера спремности детета за превремени упис је крајем маја/почетком јуна и ову проверу врши психолог школе.

 

Уписују се и деца старија од 7 година и 6 месеци која због болести или других разлога нису уписана у први разред; могу да се упишу у први разред или одговарајући разред, на основу предходне провере знања.

 

Родитељи (или старатељи) су у обавези да секретару школе предају следећа документа потребна за упис детета у први разред:

 

- извод из Mатичне књиге рођених ( оригинал понети на увид, примерак фотокопије остаје у школи ),

- потврда школског лекара о здравственом стању детета ,

- уверење о завршеном припремном Предшколском програму.

 

Напомена:

 

Школа има организован продужени боравак ученика.

У школи се учи енглески језик од првог разреда, а руски језик од петог разреда.

 

Драги наши ђаци прваци добро дошли и срећан Вам почетак школовања!

 


 

 


март 2013. година                                                                                                                                        Директор школе:   

Небојша Животић