Упис првака

Упис првака 2024/2025.

Инстаграм

                                                                 

Пројекат



ЛЕТОПИС 2022/2023.


Моја школа


ПРОМОТИВНИ ВИДЕО


Датум и време

Powered by DaysPedia.com
Current Time in Belgrade
182320
Tue, November 7
06:23am 09:56 16:19pm

Временска прогноза


Мени

Платформа



Администрација






ХВАЛИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ

Датум: 29. Avgust 2019 09:19 Категорија: Обавештења

ХВАЛИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ – У Летњој научној школи, јединственом програму  ИС Петница боравила је ученица наше школе Анастасија Олуић!
                                
  

ХВАЛИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ – У Летњој научној школи, јединственом програму  ИС Петница боравила је ученица наше школе Анастасија Олуић!
                                
 
                                              СВАКИМ СЕ ДАНОМ НЕШТО НОВО НАУЧИ
 
 
Мој боравак у Петници, у Летњој научној школи је трајао девет дана. За то време сам научила много нових ствари и имала прилику да будем на поучним предавањима из психологије, астрономије, археологије, биологије, роботике, лингвистике и других наука. Такође сам била учесница разних лабораторијских вежби, научних вишебоја и радионица. То ми је, пре свега, помогло да будем на пар корака ближе спознаји чиме желим да се бавим и које ме области занимају.
Предавачи су били:
Миле Перић (извор информација, литература);
Др Оливер Тошковић (психологија);
Др Немања Мартиновић (астрономија);
Никола Божић (свет науке); др Мирко Ђорђевић (биологија), Гаврило Андрић (роботи); др Зорка Кашић (форензичка лингвистика).
Били смо у лабораторијама биологије, хемије, физике. Бавили смо се и теренским радом, ишли до пећине и реке Градац. Свака активност је била врло занимљива и поучна. 
На семинару је било 74 полазника. За кратко време смо почели да се дружимо и склапао нова пријатељства. Тих девет дана смо провели у игри, забави, смеху, уз музику, а било је и учења и писања семинарских радова.
За мене ово представља једно предивно искуство и један незабораван почетак лета уз предивне људе и стицање новог знања (https://sr-rs.facebook.com/ispetnica).
 
 
Анастасија Олуић 7/3
  
 
https://sr-rs.facebook.com/ispetnica